Billig mobiltelefoni – så er det dømt priskrig

Lige nu er der alle muligheder for at redde sig én billig mobilløsning, der er priskrig. De fleste har sikkert lagt mærke til, at reklamerne om pakkeløsningerne er overalt. Der er ikke mange teleselskaber, der ikke har deltaget i denne priskrig på mobiltelefoni – men det hele…Priskrigen blev startet af lavprisselskabet Onfone, der sidste år kom på markedet med billige pakkeløsninger, hvor tale, sms, mms og data er samlet i en og samme pakke. Flere greb bolden og kom med tilbud af lignende karakter. Og priserne er faldet yderligere. Der er god grund til at holde øje med priserne. For det er store markedsandele, det handler om!

Priskrig = billig telefoni

Og vinderen i denne sammenhæng er forbrugeren, for mange har fået skåret en del af regningen. Og der er penge at spare – såfremt man kan bruge de minutter, som pakkerne inkluderer. Mange betaler for meget for deres telefoni – fordi det bare har den løsning, de plejer at have.

Men der er efterhånden lavet pakker til ethvert behov – og enhver pengepung. Det hævdes, at man kan spare opnå mod ½-delen – hvis man ser sig godt for.

Ikke så meget tilskud til telefoner

Nu er der jo tale om forretning. Og der skal tjenes penge. Og ofte handler det om “gyngerne og karrusellen”. Når noget sættes ned, er der noget andet, det går ud over. Og det, det er gået ud over her, er de billige telefoner. Man kan ikke længere få billige telefoner smidt i nakken når man køber abonnementet. Så det er her, der er sparet.

Der er penge at spare

Men for dem, der ikke er med på opgraderings-hysteriet og skal have det nyeste nye, er det perfekt. Telefoner bliver som regel ikke skiftet ud fordi de er i stykker – men fordi man har lyst til noget nyt. Har man ikke brug for masser af nye funktioner, og bare betragter en telefonen som en telefon, kan man redde sig billig telefoni.

http://politiken.dk/tjek/digitalt/telefoni/ECE1178802/priskrig-giver-dig-historisk-billig-mobiltelefoni/

Men husk lige, at tænke over, hvor meget, du reelt ringer. Mange køber for mange minutter fordi “Det er så billigt”. Der er grund til at købe mobilpakker, man slet ikke kan udnytte. Mange kommer til at købe pakkeløsninger, som de ikke kan udnytte. Ligesom når vi køber for meget mad i supermarkedet fordi det er billigt.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.