Billig make-up fra ELF – køb det online

Kosmetik – behøver det være så dyrt? Hvis vi spørger de store mærkevaregiganter, vil vi sikkert få et enstemmigt ja – kvalitet koster. Og så er der dem, der siger, at det er mærket, der koster – ikke kvaliteten.

Udgangspunktet for dette indlæg er TV2 Go’morgen Danmark, der har indlæg, der handler om, hvordan du finder billig kosmetik, der samtidig er god.

Se selv Go’morgen Danmark – “Skønhed for en hund, tak”

Ofte slipper man meget billigere, når man køber kosmetik og make-up over nettet. Der er mange udbydere, der alle hævder at være billigere eller billigst. Her kommer dog noget, hvor det ikke “bare er noget, de siger”. Der nævnes et firma, jeg havde hørt om før, men ikke har kunnet finde frem til. Måske fordi deres produkter ikke er i almindelig handel – men kun på nettet.

ELF er væsentlig billigere end det, vi ellers betragter som de billige kosmetikmærker. Selvom der løber forsendelse på, vil det stadig kunne betale sig. Man kan faktisk få endda ikke så lidt for den “hund”, der tidligere var på tale.

Firmaet hedder ELF Cosmetics – og ELF stårfor eyes-lip-face. De har superbillig kosmetik/make-up. Altså billigere end vi finder det i forretningerne.


ELF Cosmetics – køb billigt på nettet

Jeg har tidligere set ELF Cosmetics omtalt i diverse blade for deres prisbillige, men gode, make-up. Og idag er der mange, der har opdaget, at kosmetik ikke behøver at være dyrt. For eksempel sælger Hennes og Mauritz udmærkede make-up-produkter til en billige penge. Men dette make-up-firma er langt billigere.

I udsendelsen anbefales blandt andet en eyeliner til under 20 kr.  Og mineral-pudder til omkring 30 kr. Det er altså produkter, der prismæssigt ligger langt under den “hund”, som omtales tidligere.

Make-up til hverdag og fest fra ELF

Begge dele er vanvittigt billigt – og det samme er resten af de make-up produkter, man kan se på hjemmesiden. Og der er masser af vælge imellem. Og masser affarver. Der er både hverdags-make-up og make-up til fest – begge dele til priser, vi sjældent ser i Danmark. Og Elf Cosmetics er da også et engelsk firma. Du kan dog købe deres produkter via den danske hjemmeside – Eyeslipsface.dk

Jeg har endnu ikke nået at bestille fra ELF cosmetics, må jeg indrømme. Men jeg synes selv, at jeg har gode erfaringer med den billige kosmetik, så jeg ville ikke være nervøs for det. Det næste, jeg har bruger fra, skal bestilles derfra – noget tyder på, at det bliver det nok så roste mineralpudder!

Jeg har set en del anmeldelser af ELF på nettet – og de har overvejende været gode. Og jeg har det lidt som med andre ting til uhørt lave priser: Lad det komme an på en prøve. I hvert fald hvis investeringen er minimal.

Det værste, der kan ske er, at jeg har spildt et mindre beløb. Det bedste – og det, jeg håber på – er at jeg fremadrettet har et rigtigt godt sted at købe kosmetik. Til priser, der er langt under, hvad man ellers ser!

Når man “afprøver” ELF cosmetics indkøbsvogn, vil man dog støde på et enkelt problem – af de lidt specielle: Produkterne er så billige, at man skal have en hel del af dem for at fragten ikke ryger ud af proportioner. Det er sådan set ikke fordi fragten er dyr – i skrivende stund 33.38 kr. Men mere fordi produkterne er billige! Løsningen på dette kunne meget vel være at gå flere sammen når man handler hos ELF.

ELF – billigt, men godt

Hvis man vil slippe lidt –  eller måske skulle jeg sige meget billigere om ved sine kosmetikindkøb, kunne ELF Cosmetics være stedet. Hvis
man ikke går op i mærkevarer, kan man spare mange penge. I hvert fald vil jeg sige, at hjemmesiden er et kig værd. Der er masser af lækre produkter, der ikke virker billige – selvom de er billige. Hvis I forstår, hvad jeg mener?
Shop e.l.f. Cosmetics – $1 Makeup

Astrid

4 Comments

 1. Jeg har lige købt en masse make-up fra e.l.f. og det er jo super billigt. Mange af deres ting koster 13 kr. Men! De fleste af deres produkter er fyldt med diverse parabener, så det er ikke noget jeg vil købe igen. Parabener er virkelig skadelige og kvinder kan blive sterile af at bruge produkter, der indeholder parabener. Så tænk lige over det.

 2. Hej med jer..
  Jeg bruger selv kosmetik-lagersalg.dk. jeg tog selv chancen og bestilte make-up på nettet, efter min veninde anbefalede denne side. Det er billigere og kun en dags levering..
  😉

 3. Under henvisning til Julies kommentar, vil jeg gerne opfordre Sparegrisen til at fjerne indlæg, der reklamerer for produkter, der kan have sundhedsskadelig effekt, som f.eks. her: hormonforstyrrende stoffer.

  • Hej Mille,

   Megen kosmetik indeholder ting, der er sunhedsskadelige – ikke kun de billige produkter.
   Det jeg lægger mærke til på Elf er faktisk, at du kan se, hvilke indgrdienser, de enkelte ting indeholder. Når man er inde og se på en produkt, er der et faneblad, der hedder “ingredients” – og her er listet alle ingredienser i produktet.
   Og vil man gerne undgå bestemte stoffer, kan man faktisk få disse oplysninger. Og der er faktisk mange steder, dette ikke er muligt – jeg har kigget på flere hjemmesider. Her vil du først kunne finde ud af, hvad produktet indeholder, når du står med det i hånden.
   Og jeg vil da opfordre til, at man bruger dette aktivt. I modsætning til når man befinder sig i de “fysiske” butikker, kan man nemt google det, man ikke forstår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.