Billig julepynt – vælg naturpynt

Julen er over os igen – det lader forretningerne os ikke glemme så meget som et sekund. Og der skal juletræ, juledekorationer og julepynt til i (næsten) alle de danske hjem. Der er masser af det alle vegne. Så meget at man skulle tro, at familien Danmarks skifter pynten ud hvert år. Man kan let købe sig fattig. Helt bestemt.

MEN: Man kan også lade være. Man kunne for eksempel vælge den “naturlige stil” – altså pynt fra naturen. Garneret med lidt sølv- guld-, Kobber- eller glimmerspray, får du de flotteste resultater.

Ser du mange af de dekorationer, der sælges rundt omkring, er det faktisk meget ofte naturpynt, der bruges. Og du kan også bruge det til at lave pynt til træet.

Naturpynt er gratis – du skal bare selv hente det

Og naturpynt henter du i naturen – gratis. Det kunne være grangrene, gran- eller fyrrekogler, diverse nødder, kristtjørn, agern, mos, rønnebær, vedbend, bær, trærødder. Og sikkert også flere ting – i bund og grund er det kun fantasien, der sætter grænser. Nogle ting er egnede som pynt på juletræet – andre mere til jule-dekorationer.

Nogle har alle tingene næsten lige uden for døren. Andre må tage en tur i skoven. Og det er heller ikke den værste jule-aktivitet. Tag hele familien med i skoven og hent pynt til juledekorationerne.

Læs mere: Gratis Naturlig julepynt

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.