Billig Build-a-bear

De er søde, de små Build-a-bear-bamser, må jeg indrømme. Og ideen er ganske god. Men en Build-a-bear-bamse, kan hurtigt blive en dyr affære, som ikke alle har råd til. Hører du til dem, der gerne vil finde en billigere løsning, så læs videre. Så skal du nemlig i gang med at bygge sin egen bamse, på en ny måde. Det tager måske lidt længere tid, men det er sikkert, at du får en Build-a-bear-bjørn, som ingen andre har.


Du bruger sådan set samme koncept som butikkerne – det er ikke ulovligt, så længe det ikke bruge kommercielt.

Build-a-bear – bare billigere! Byg din egen bamse!

Det kan sagtens lade sig gøre. jeg så for nylig et par piger, der havde lavet deres egne bjørne – og stolt viste dem frem. Og de stod ikke tilbage for de “færdigkøbte”.

Først skal du bruge en bjørn. Eller kanin, eller hvad det nu måtte være. Måske har du en i forvejen? Eller kender nogen, der har en aflagt? Ellers kig i supermarkeder, hvor der som oftest er meget lavere priser end i Build-a-bear-butikkerne. Eller kig for eksempel i Den blå Avis. Klik her før søgningen “bamser” på dba.dk Dyret skal være et, du kan lide, men kan jo godt være meget plain. Det skal jo klædes ud til narrestreger!

Tøj, ting og sager til din Build-a-bear.

Der er flere muligheder:

  • Sy det selv! Måske er du god til det – eller måske kender du en der er?
  • Måske kender du nogen, der kan lide at strikke? Søg efter opskrifter på nettet – de findes mange steder. Klik her for et par stykker fra Hendes Verden
  • Køb det brugt – brug linket til  Den blå Avis længere oppe – samme rubrik har nemlig også masser af brugt bamsetøj. Og her kommer søgningen “Build a bear” – der også giver masser af muligheder.
  • Du kan bruge brugt babytøj eller dukketøj (se godte efter på loppemarkeder, genbrugsbutikker – og måske i gemmerne på loftet). Er det lige vel stort kan det sommetider rettes til.
  • Det sker også, at Build-a-bear-entusiaster sælger deres kreationer på nettet. Eller prøv at gå ind på diverse fora, hvor andre skriver om  Build-a-bear. Du kan få links til mønstre, udveksle ideer og få inspiration.

Build-a-bear bog

Endelig findes der en bog med mønstre, anvisninger og ideer, til dig, der gerne vil sy til din Build-a-bear. Se denne bog fra Saxo om selv at sy til sin Build-a-bear

Bogen hedder “Lav ting til dig og din bamse – Build-a-Bear Workshop” og koster 229,- kroner – og det er selvfølgelig en investering, der skal stå mål med det, du sparer. Synes du, den er lige vel dyr, så lån den evt på biblioteket – eller del den med andre, der har samme interesse.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *