Bagagerumsmarkeder – find dit bagagerumsmarked!

Elsker du også bagagerumsmarkeder? Jeg må indrømme, at jeg er en ivrig bagagerumsmarkeds-gænger (eller hvad det nu hedder). Efterhånden har enhver by med respekt for sig selv sit eget bagagerumsmarked. Og det er en rigtig god mulighed – for både købere og sælgere. Jeg tager som regel afsted med en huskeliste – lidt ligesom hvis jeg skulle i Bilka.

Dette er dog meget billigere end Bilka!

Pointen er, at her slipper jeg meget billigere. På bagagerumsmarkedet kan jeg nemlig erhverve mig mange ting til priser, hvor Bilka ikke er konkurrencedygtig! At have 300 kr. til sommertøj ville betyde, at jeg kunne få en top og en nederdel og ikke mere – på et bagagerumsmarked kan jeg bare shoppe amok! Og det må gerne tages helt bogstaveligt.

Find et bagagerumsmarked i dit område

Der er masser af sjove og nyttige ting at finde på et bagagerumsmarked – de findes overalt i landet. Billedet er fra jackmac34 / Pixabay

Bagagerumsmarkeder – man kan ikke nøjes med et!

Dette er min  er konklusion. Jeg er Århusianer – og sværger til Ingerslev Boulevard Bagagerumsmarked. Men jeg vil gerne udvide min horisont hvad angår bagagerumsmarkeder. Måske har de noget bedre? Noget andet? Noget billigere? Ja, det må komme an på en prøve. Og der er faktisk mange bagagerumsmarkeder rundt omkring. De er rimeligt lette at opsnuse – på nettet.

Find dit bagagerumsmarked – på nettet.

Bagagerumsmarked - køb alt mellem himmel og jord - billigt

Bagagerumsmarked – gør et fund. Eller 20…

Der er flere muligheder for at finde de bagagerumsmarkeder, du vil besøge:

 • Bagagerumsmarkeder.dk – webside med bagagerumsmarkeder i Århus, Esbjerg, Ebeltoft, Søndervig, Lemvig, Ålborg og Holstebro. Der er en kalender over, hvornår markederne forgår – og hvor. Desuden er der mulighed for at tilmelde sig som handlende, hvis man har noget, man gerne vil sælge.
 • Bagegerumsmarked.dk – ej at forveksle med den ovenstående – her er det bagagerums-markeder i Silkeborg, Odder, Horsens, Vejle, Herning, Kolding og Saksild Strand. Jeg vil vædde på, der findes lignende sider for Sjælland/Fyn – så led på nettet. Eller læg en kommentar, hvis du kender dem!
 • Markedskalenderen. Her finder du et utal af markeder spredt ud over hele Danmark. Kig på markederne i dit nærområde i den nærmeste tid – vha. det, der kaldes markedssøgning. Der er nemlig også masser af bagagerumsmarkeder med i Markedskalenderen!
 • Prøv at søge på Google. Her er den simple søgning “bagagerumsmarked“. Du kan indsnævre søgningen ved at sætte dit bynavn i søgningen.
 • Kig også lokalpressen – lokale markeder vil sikkert blive annonceret der!

Astrid

2 Comments

 1. Hvor er der bagagerumsmarkeder på Sjælland ? Det er da vist et jysk fænomen ?

  • Hej,

   Jeg tror mere det handler om, at det er et udtryk vi bruger her i Jylland. Jeg har flere gange set lignende markeder i København – de hed bare ikke bagagerumsmarkeder. Men ellers var det det samme: Udendørs markeder, hvor private kan leje et stade og sælge deres aflagte ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.