Børnefødselsdag eller -fest: Gode ideér er gratis

Børnefødselsdage og fester kræver både penge og energi. Står du og skal holde børnefødselsdag men mangler inspiration behøver du ikke straks ringe til McDonalds og bestille et børnefødselsdagsarrangement! Der er nemlig et sted, hvor du kan få masser af gode ideer! Også nogle lidt anderledes forslag!

Og det er faktisk en dyr fornøjelse at holde børnefødselsdagen ude af huset. Det er ganske vist nemmere – men ikke særligt originalt. En børnefødselsdag behøver på ingen måde at være pomp eller pragt. Det skal være en sjov dag – det er det vigtigste. Maden er en ting – noget andet er aktiviteterne. Det vigtigste er, at der er sjove lege og aktiviteter, som kan få alle med i legen.

Gode ideer er gratis!

Skal du afholde en børnefest – eller mangler du bare noget til at peppe en almindelig kedelig dag op, så gå ind på sjovide.dk. Siden er spækket med ideer, som kan bruges i din planlægning af festen. For ofte er det værste næsten at finde på. Der er masser af ting, der skal laves omkring en børnefødselsdag – og så kan man godt sidde der med hovedet fuldstændigt tomt for ideer.

Hvis du ikke før har hørt om  gurglekaraoke!,  Spejder-paintball  eller måske Menneskemikado, så har du chancen nu! Der er ideer til aktiviteter og der er også ideer til traktementet til børnefødselsdagen. Der er ideer til lidt af hvert. Kig på siden! Tag ungerne med på råd og lave en brainstorm!

Måske hører du til dem, der selv har masser af ideer. Så giv dit bidrag på siden – til gavn og glæde for andre. For det er sådan, at siden er blevet så fyldt med ideer. Bidrag alle vegne fra giver meget ikke bare mange ideer, men også en stor mangfoldighed.

http://www.sjovide.dk/

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.