Bøger: Check prisen på nettet

Inden du køber bøger er det en god ide at lave en god research. Det gælder alle slags bøger. Du skal vide hvad prisen reelt er før du køber. Er der tale om et køb over Internettet, skal du huske, at du også skal betale for fragt. Dette er forskelligt fra firma til firma – nogle senderogså fragtfrit, hvis man køber for et bestemt beløb. Det skal selvfølgelig tages med i regnestykket når man sammenligner bogpriser.


En god timeløn

Jeg lavede et lille eksperiment. Min søn var lige startet i 1. g og skulle købe undervisningsbøger – og den slags er slet ikke billige. På gymnasiet havde eleverne fået et specialtilbud fra en boghandel, som ville sælge dem bøgerne 10% billigere. Billigere end hvad? Det må være det gode spørgsmål. I hvert fald havde vi en ide om, at det tilbud slet ikke var så godt som det lige så ud.

Bedre bogpriser på nettet

Ialt skulle de betale ca. 1000 kr. – når rabatten var trukket, vel at mærke. Men jeg var sikker på, at det kunne gøres billigere. Så jeg tilbød min søn, at han selv kunne få udbetalt differencen, hvis han kunne finde dem billigere. Og det synes han da var et godt tilbud.

Han gik straks igang. Resultatet lod ikke vente længe på sig. I løbet af mindre end ½ time havde han fundet priser, der var 25% billigere (endda i forhold til det billige “tilbud”). Så der er altså noget at hente, hvis man kigger sig list for. Og idag er det virkelig nemt at checke priser – på bøger og på alt muligt andet. En bedre pris er måske kun et par museklik væk? Tænk hvis man i stedet skulle gå fra boghandel til boghandel….

Så skal du handle bøger, kan du gå på nettet og se, hvor meget du kan spare. Du behøver dog ikke – fra starten – at checke bogbutikkerne på nettet en ad gangen. Som med så mange andre ting, er der naturligvis også en sammenligningsside for bøger.

Sammenlign bogpriser nemt

Det er bestemt umagen værd at checke – og sammenligne – bogpriserne på nettet.  Også på dette område findes der en sammenlignings-side. Så klik ind på bogpriser.dk. I løbet af ganske få øjeblikke har du overblik over, hvad den pågældende bog sælges til de forskellige steder på nettet.

 


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.