Atamon mod fodsvamp

Fodsvamp er irriterende. Det sætter sig mellem tærene – og det klør ofte. Det skal gerne væk – jo før jo bedre. Men der ingen grund til at købe dyre medikamenter for at blive fodsvamp kvit. Du har muligvis noget i huset, der kan bruges. Noget, der egentlig er beregnet til noget helt andet. Noget meget billigere. Nemlig Atamon.

Brug Atamon mod forsvamp
Undgå eller bekæmp fodsvamp med Atamon. Billede af andreas160578 fra Pixabay

Der findes masser af dyre midler, der skulle kunne fjerne svampen. Men dette er et billigt husråd, der i mange tilfælde klarer arbejdet. Spørger du sagkundskaben, vil du sikker få at vide, at det i bedste fald er virknigsløst.

Atamon – ligesom til syltetøjet…

Atamon kender su sikkert i forvejen. Ikke mindst hvis du hører til dem, der laver saft og syltetøj. Atamon er nemlig et konserveringsmiddel, som bruges i denne forbindelse. Det er blandt andet et middel mod de svampe, der kan være i syltetøjet, men virker altså også mod forsvamp.

Er du en af dem, der døjer med fodsvamp – så gør du bare dette (instruktionen er hentet fra Rabatten):

“Tag et stykket vat og væd det med Atamon. Fugt de angrebne områder og lad Atamonen virke nogle timer – eventuelt natten over. NB!! Nogle mennesker er allergiske overfor Atamon på huden, så sørg lige for at undersøge om du er allergisk, før du bruger Atamon direkte på huden.”

Atamon – billigt middel til fodsvamp

 Atamon koster kun en brøkdel af det, du normalt betaler for midler mod fodsvamp – så der er al mulig grund til, at dette tip figurerer som sparetip i Rabatten.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.