Ansigtsmaske fra køkkenet (2)

Her kommer en ansigtsmaske mere. Igen er det ting, du måske kan gå ud i dit køkken og finde. Altså noget, du som regel har ved hånden. Denne er kan du anvende hvis du har fedtet – eller direkte uren hud. Og den koster ikke ret meget – det vil du ganske sikkert kunne regne dig frem til når du ser ingredienslisten. Ikke blot er det billigt, men det er også noget, du kan lave spontant. Alt ialt er der faktisk mange madvarer, der er særdeles egnede til hudpleje eller skønhedspleje.

Fremgangsmåde

Du skal bruge dette til din ansigtsmaske (cirkamål):

  • 3 spiseskefulde fint smuldrede havregryn
  • 2 spiseskefulde yoghurt
  • 2 teskefulde æbleeddike
  • 2 teskeer kamilleudtræk eller stærk kamillethe.

Yoghurt renser og fugter huden. Æbleeddike har en antibakteriel virkning og er derfor godt for uren hud. Det samme gælder for kamille. Smør det i ansigtet og lad det sidde i 15-20 minutter. Skyl af med lunkent vand. Effektive ingredienser, der ikke koster mange kroner.

Flere ansigtsmasker

Dette er langtfra den eneste ansigtsmaske, du selv kan lave. På Husråd har jeg samlet en række ansigtsmasker til forskellig anvendelse – og forskellige hudtyper. Læs mere på Husråd om forskellige ansigtsmasker. Og det er ansigtsmasker, der stort set alle kan laves af ting, du har i køkkenet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.