Alle vil have hurtige penge – hvem vil have de langsomme?

Internettet er fuldt af tilbud om, hvordan du kan tjene hurtige penge. Alle vil – tilsyneladende – gerne have de der hurtige penge. Men tror vi overhovedet på, at det er muligt? De færreste gør nok, men nogen hopper alligevel på…

Men hvad er der nu galt med de langsomme penge? OK, den bliver måske lidt svær at sælge. Og alligevel. Her er der til gengæld gevinst hver gang.

De langsomme penge får du – blandt andet – ved at spare. Spar 100 kr. om ugen – og på et år har du 5.200. Spar 200 kr. om ugen og om et år har du 10.400. Det er ikke store beløb, du skal “investere” – det er overkommeligt for de fleste. Her kan fattigrøvene også være med. Det her er på ingen måde hurtige penge. Det ville være synd at sige. Men til gengæld er de sikre.

Kan du undvære mere end disse 1-200 kr. kan du jo selv regne videre på det. Skal man gøre det uden at mærke ret meget til det og uden at “glemme” at lægge pengene fra, er der en sikker metode:

  • Du opretter en konto til formålet. Normalt er det ikke forbundet med omkostninger at oprette en konto.
  • Herefter får du sat automatisk træk på, så pengene overføres automatisk. Det koster som oftest heller ikke noget.
  • Du kan jævnligt følge med i, hvordan din “kapital” øges.

Har du Netbank, kan du selv ordne det hele. Dette er en gangbar fremgangsmåde Formålet kan være alt mellem himmel og jord. Ferie, penge til jul – eller måske vil du bare gerne have lidt på kistebunden?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.