Abonnerer du på blade, du ikke læser?

Det lyder som en rigtig dårlig ide, men ikke desto mindre er der mange der gør det. Der findes et utal af magasiner om alt mellem himmel og jord. Stort set alle reklamerer med introduktionstilbud til spotpris – og ofte får du en eller anden ting oven i handlen.


Typisk har man nemlig fået et rigtigt godt tilbud til at starte med – og så glemmer man at melde det fra igen bagefter. Måske fordi man synes, det er et ganske lille beløb, måske fordi man har til hensigt at læse det på et eller andet tidspunkt. 60-70 kr. om måneden, herregud!

Det er meningen, at du skal glemme

Det er sådan set det, forlagene kalkulerer med. Nogle opdager, at de gerne vil beholde bladet – andre glemmer at melde det fra. Hvis de skulle leve af intro-tilbudende, ville de ikke leve længe.

Husk at afmelde – og spar penge

Du skal altså lægge mærke til, hvornår du skal afmelde, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Og læg godt mærke til, hvordan man afmelder – mange firmaer gør det ikke specielt let at slippe igen. Sørg for at få kvittering eller bekræftelse på, at du er afmeldt. Og næste gange du falder for et tilbud, så overvej, om det overhovedet er det værd. Det kan godt virke “uimodståeligt”, men måske betaler du i virkeligheden for et magasin, du ikke gider læse? Og får oven i handlen en gave, du ikke har brug for?


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.