30.000 gratis madopskrifter til din rådighed…

Eller, helt nøjagtigt 30.367 opskrifter – i skrivende stund. Så har du næppe brug for at eje en kogebog, vel? Og her taler jeg bare om en enkelt webside, nemlig  Alletiders Kogebog. Den er ikke den eneste – men en af de mest omfangsrige. Så der er næppe de opskrifter, du ikke kan finde der! Jeg har selv brugt den flittigt, for jeg hører ikke til dem, der just samler på kogebøger. Og har jeg brug for en opskrift, så skal jeg nok finde den!

Opskrifter på ALT

Opskrifterne er mangfoldige – og de er tilføjet af brugerne – og også rated af brugerne. Du kan finde opskrifter på alt mellem himmel og jord.  Og de fleste opskrifter i mange varianter, som  det nu engang er når der er mange bruger. Så egentlig behøver vi jo slet ikke have kogebøger i huset. Ikke mindst fordi man kan lave sin egen personlige – med de opskrifter, man selv har brug for.

Det giver også et større overblik. For blandt så mange opskrifter, kan det være en umulighed at finde frem til yndlingsopskrifterne.

Din personlige kogebog!

Du skal bare oprette dig som bruger. Det gør at man kan gemme de opskrifter, man synes bedst om. Således kan du få din personlige kogebog på nettet. Og du kan naturligvis også give dit bidrag til kogebogen – dine egne yndlingsopskrifter, som andre brugere kan have glæde af. Altsammen på  Alletiders Kogebog

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.