Swapamok – shop amok uden penge

Har du masser at tøj liggende i skabet – og påstår alligevel, at du ikke har noget at tage på? Ja, det sker nemt. Tøj, man ikke kan passe mere, fejlkøb – og måske noget, man kun fik brugt et par gange. Eftersom det er ret almindeligt, ville et godt gammeldags tøjbytte-arrangement måske være på sin plads?


Men tøjbytte-arrangementer er ikke så hyppige. Måske er de blevet i (fattig)firserne, hvor jeg husker dem fra?

Tøjbytte anno 2011 – SwapAmok

Vi skriver 2011, vi har finanskrise – og tøjbytte er måske mere aktuelt end nogensinde. Men nu foregår tøjbytte via nettet – blandt andet. Nyeste skud på stammen er en hjemmeside, der kalder sig SwapAmok. Det er et nyt koncept – og det er nok åbenlyst, at at det handler om at bytte tøj.

SwapAmok giver dig mulighed for at bytte tøj med andre – dog på en lidt anderledes måde. Du kan uploade billeder af det tøj, du gerne vil af med. Så bliver du tildelt shoppepoint for dine produkter ud fra produkternes nypris, stand og alder. Disse point kan du bruge til at købe tøj fra de andre brugere, der ligeledes har lagt deres tøj “til salg”. Du kan altså faktisk shoppe amok – uden at skal have pengepungen frem.

SwapAmok for børn

Der er også en børnesektion, hvor du kan sætte dine børns tøj ind – og finde noget andet til dem. Måske næsten endnu mere oplagt – taget i betragtning, hvor dyrt børnetøj er – og hvor hurtigt børnene vokser fra det!

SwapAmok (næsten) gratis

Dog er der 2 udgifter, du skal regne med. Men de er begrænsede i forhold til hvor mange penge, man kunne bruge på at shoppe på almindelig vis.

  • Der skal betales et månedligt medlemskontingent på enten 29,- kr. hvis du kun vil være medlem af enten SwapAmok for kvinder eller SwapAmok for børn. Eller du kan vælge at betale 45,- kr. – og blive medlem af begge.
  • Du skal betale porto, hvis du skal have tøjet tilsendt.
  • Se selv mere om konceptet og mulighederne på swapamok.dk

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *