Prøv nyhedsbrevet fra “Everyday Cheapskate”

Vil du gerne have sparetips direkte ned i din mailbox – dagligt? Du kan abonnere på “Everyday Cheapskate”. Det kan være lidt svært at oversætte begrebet – men cheapskate betyder noget i retning af “fedterøv”. Dette er naturligvis ment med et glimt i øjet. Ellers blev det nok hurtigt en smule kedeligt…


Sparetips på amerikansk

Prøv et par sparetips på amerikansk.

Nyhedsbrevet er skrevet af Mary Hunt, der beskæftiger sig meget med netop det at spare, eller leve sparsommeligt, skulle man måske sige.

Hun har på egen krop prøvet, hvilke konsekvenser, det kan have at leve over evne. Hun driver også webstedet Debtproof Living. På man kan melde sig ind, og det tager hun sig betalt for. Det samme gælder hendes bøger – også her kan du komme af med en mindre formue.Der er også et nyhedsbrev med masser af tips til dem, der gerne vil skrue ned for forbruget.

Nyhedsbrevet kan du dog abonnere på ganske gratis. Og der kommer daglige opdateringer med masser af brugbare tips. Og et dagligt nyhedsbrev er måske også en reminder om, at man skal holde igen med forbruget.

Det kan til tider virke lidt amerikansk-husmoder-agtigt, men der er stadig masser af gode råd, som er særdeles anvendelige.

Der skal dog tages forbehold for råd om finansiering og skatteforhold – her er både amerikanske traditioner og lovgivning tilsyneladende noget forskellig fra den danske. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på http://www.everydaycheapskate.com/


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *