Gratis e-bøger fra Saxo

Gratis e-bøger  er oppe i tiden. Og at det netop er e-bøger, man kan få gratis, er ingen tilfældighed. E-bøgerne er lette at udgive – omkostningerne er slet ikke så store som ved at udgive almindelige bøger. Vil du have din e-bog på tryk – ja, så printer du den selv. Hvis ikke, så læser du bare e-bogen på skærm i stedet.


Der er et stigende marked for disse bøger.  Og mange af den kan netop distribueres gratis fordi de er finansieret af reklamer. Således at du må finde dig i, at der forekommer reklamer i bøgerne.

Gratis e-bøger med reklamer

Og en del af handlen er, at e-bøger som oftest indeholder reklamer. Dvs. at det er reklamerne, der finansierer de udgifter, der naturligvis stadig er i denne sammenhæng. Mange e-bøger henvender sig til studerende – altså som studiematerialer, der enten erstatter eller supplerer de studiematerialer, man ellers erhverver sig i dyre domme.

Bøgerne leveres til dig pr. e-mail. Du kan åbne dem i Adobe Reader. Adobe Reader er et gratis program, som allerede er installeret på de fleste computere. Skulle du – mod forventning – ikke have det, kan du hente det ganske gratis på nettet.

Gratis e-bøger - hent dem på nettet

Hent dine e-bøger gratis på nettet og print dem selv.

E-bøger til studerende – og rejsende

Men det er naturligvis ikke det eneste – der er  ikke det eneste – for eksempel er der forlag, der udgiver gratis rejsebøger.

Nu kan du også få gratis rejsebøger fra Saxo, som jo ellers forbindes med bøger, man skal betale for at få – e-bøger såvel som de almindelige, trykte. Her henvender bøgerne sig i høj grad til studerende. Dette kunne for eksempel være e-bøger, der handler om:

Dette er bare eksempler på, hvad du kan hente gratis – gå selv ind og se hele udvalget fra Saxo. Og her vil det sikkert udvikle sig som så mange andre steder – udvalgte vil være støt stigende. Er du studerende – med den begrænsede økonomi, man nu engang har som studerende – er det en god ide at se, om der er bøger, du kan få uden at skulle betale. Det strækker trods alt studiebudgettet en smule.


Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *