Gratis annoncering – prøv “Den Grå”

Vi kender alle Den Blå Avis – men hvor mange kender Den Grå? Sikkert ikke så mange – endnu. Den Grå vil forsøge at gøre det gratis som vi normalt skal betale for på Den Blå Avis – for eksempel kontaktainformation. Projektet er nyt – og et af dem, der gerne vil ind på markedet. Jeg har fået tilsendt følgende fra dem:


 “Siden kom til i ren frustration over de mikrogebyrer som dba tager for stort set alt.. Jeg holdt selv op med at bruge dba efter at man skulle betale for at se adresseoplysninger på en vare som måske var solgt. Jeg syntes at det var så irriterende og et så stort spild af penge, at DenGraa.dk blev født.

DenGraa.dk udmærker sig ved at være overskuelig og det kræver kun 2 klik for at se den kategori med varer man ønsker at være i. Det tager 1 minut at oprette sig som medlem og så kan man indrykke annoncer lige så meget man vil! Dba har bekriget siden, både med advokat og domæne-klagesag og det lykkedes dem ikke at lukke siden.

Det må jo betyde at der er et stort behov for en 100% gratis side, hvor alle kan være med. Der er varer for mange millioner og 99.22 % af annoncerne bliver set. Inden længe lanceres en gratis side i Sverige med fokus på privat handel i øresunds-regionen. Hermed en opfordring til alle som skal købe, sælge eller bytte.”

Så skal du købe eller sælge – se om det er noget for dig. Gratis er det i hvert fald

 www.dengraa.dk


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *