20% besparelse er vel værd at tage med?

Det skulle man jo mene, ikke? Det kræver kun 2 ting – omtanke og fingersnilde. Det handler om, hvordan man får det hele ud af emballagen. Vi kender det godt. Når vi smider en emballage ud – for eksempel ketchup eller mayonnaise, synes vi ofte den ikke rigtigt føles tom – selvom der ikke rigtigt kommer noget ud af den.


Og den er da heller ikke tom. Der er ofte en del tilbage. Nogle kloge hoveder har regnet ud, at vi smider omkring 20% ud af mange ting på denne måde. Hvordan de har regnet det ud, ved jeg ikke – men det er nu nok ikke helt løgn.

Yoghurt

Klip kartonen klippe kartonen over ca. 1/3 fra bunden. Du kan herefter få det resterende indhold ud med en ske eller lignende Og i dette tilfælde er der mere end man tror

Remoulade, ketchup, mayonnaise osv.

Brug samme fremgangsmåde, nogle gange er det dog lettere med en kniv. Hvis du ikke bruger resten på en gang, er det en god ide at dække det med stanniol, når du opbevarer det i køleskabet

Sæbe, shampoo, balsam

Hæld en lille smule vand i beholderen, hvorefter den rystes grundigt. Du kan ofte få til en del ekstra vaske på denne konto. Ellers ville du have valgt at smide det ud.

Tandpasta

Læg tuben på et fladt underlag – husk at lukke den først. Med en flad genstand presser du det overskydende indhold fra bunden mod toppen. Der findes tubeklemmer, men det er ikke nødvendigt.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *